De Buyer Carbone Steel Koekenpan 32cm

45,40 incl. btw

Stalen koekenpan (niet roestvrij) van 32cm en een plaatdikte van 3 mm. voorzien van praktische tegengreep. Ook veel gebruikt door de professionele kok. Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Met gelakte hamerslag-steel. Niet geschikt voor de vaatwasser. Zie onder voor uitgebreide productinformatie.

45,40 incl. btw

Op voorraad. Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

diameter pan en bakoppervlak

Koekenpan diameter 32cm

De koekenpan heeft een diameter van 24cm. Dit is door de Buyer doorgaans gemeten van rand tot rand. Het bakoppervlak of bodemoppervlak van de pan is dus kleiner an komt op ca. 23cm. Zie onze uitgebreide productinformatie voor alle maten en eigenschappen van deze pan.

materiaal

Stalen koekenpan

Deze koekenpan van 32cm is gemaakt van staal. Staal is een legering van ijzer en koolstof. Dit is niet roestvrij, maar door het gebruik van de koekenpan zal deze vanzelf een beschermlaag tegen oxidatie vormen. De steel is ook van staal gemaakt en is voorzien van een hittebestendige hamerslag laklaag.

meer grip

Koekenpan met tegengreep

Deze koekenpan is voorzien van een tegengreep. De pan zelf heeft al een bepaald gewicht, maar met (hete) inhoud is voor de veiligheid een tegengreep aan de pan bevestigd. Wel zo praktisch en veilig als u de hete koekenpan wilt verplaatsen

vormgeving

Lynonnaiser

Deze koekenpan van de Buyer wordt ook wel een lyonnaiserpan genoemd. Dit heeft te maken met de vorm van de pan. De rand van de pan staat namelijk niet rechtop, maar loopt naar buiten toe uit. Dit zorgt ervoor dat u het gerecht zo uit de pan kunt schuiven of laten glijden zonder dat het in de hoek blijft hangen.

kookplaat

Geschikt voor elke warmtebron

Deze 32cm koekenpan van staal is geschikt voor alle warmtebronnen; gas, elektrisch, keramisch, halogeen, inductie of open vuur. Geef stalen koekenpannen tijd om op te warmen. Door de warmtebron geleidelijk op te voeren wordt de pan gelijkmatig verwarmt en voorkomt u vervorming of kromtrekken van de pan.

niet in de vaatwasser

Reinigen van de 32cm de Buyer Carbon Plus koekenpan

Na het gebruik van de koekenpan kunt u dan pan het beste uitspoelen met warm water en uitnemen met keukenpapier. Mochten er op de panbodem toch enkele aangekoekte resten zitten dan kunt u deze er rustig met een spatel afschuiven. Eventueel de pan weer licht invetten voor u deze op een droge plaats weer opbergt.

puur natuur

Bakken zonder antiaanbaklaag

Bakken in een stalen koekenpan gaat eenvoudig en zonder aan te bakken. De pan wordt voor het eerste gebruik éénmalig voorbereid voor gebruik. Hiervoor zijn instructies bijgesloten. Daarna heeft de pan a.h.w. een natuurlijke antiaanbaklaag gevormd waar u zowel een eitje in kan bakken als ook een biefstukje in kunt bereiden.

Extra informatie

Antiaanbaklaag

Geen

Basismateriaal

Staal

Diameter

32 cm

Gewicht

2717 gram

Ovenvast

Ja

Vaatwasser

Nee

Warmtebronnen

Gas – Electrisch – Ceramisch – Halogeen – Inductie

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Ook interessant...