De Buyer Carbone Steel Koekenpan 36cm

60,95 incl. btw

Stalen koekenpan (niet roestvrij), plaatdikte 3 mm. De diameter is 36cm en de pan is voorzien van een tegengreep en een hamerslag gelakte steel. Door inbranden en gebruik vormt zich in de pan een natuurlijke antiaanbaklaag. Niet geschikt voor de vaatwasser. Zie onder voor uitgebreide productinformatie.

60,95 incl. btw

Op voorraad. Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

diameter pan en bakoppervlak

Koekenpan diameter 36cm

De koekenpan heeft een diameter van 24cm. Dit is door de Buyer doorgaans gemeten van rand tot rand. Het bakoppervlak of bodemoppervlak van de pan is dus kleiner an komt op ca. 26,5cm. Zie onze uitgebreide productinformatie voor alle maten en eigenschappen van deze pan.

let op!

Extra grote maten

Doorgaans zijn koekenpannen tot een diameter van 32cm prima te gebruiken op de meeste kookplaten en warmtebronnen. Bij maten vanaf 36cm worden de pan heel groot. Uiteraard handig voor grote porties, en prima te gebruiken door professionele koks. Maar bekijk uw kookplaat of warmtebron thuis goed om te zien of deze maten wel geschikt zijn voor uw kookplaat.

materiaal

Stalen koekenpan

Deze koekenpan van 36cm is gemaakt van staal. Staal is een legering van ijzer en koolstof. Dit is niet roestvrij, maar door het gebruik van de koekenpan zal deze vanzelf een beschermlaag tegen oxidatie vormen. De steel is ook van staal gemaakt en is voorzien van een hittebestendige hamerslag laklaag.

meer grip

Koekenpan met tegengreep

Deze koekenpan is voorzien van een tegengreep. De pan zelf heeft al een bepaald gewicht, maar met (hete) inhoud is voor de veiligheid een tegengreep aan de pan bevestigd. Wel zo praktisch en veilig als u de hete koekenpan wilt verplaatsen

vormgeving

Lynonnaiser

Deze koekenpan van de Buyer wordt ook wel een lyonnaiserpan genoemd. Dit heeft te maken met de vorm van de pan. De rand van de pan staat namelijk niet rechtop, maar loopt naar buiten toe uit. Dit zorgt ervoor dat u het gerecht zo uit de pan kunt schuiven of laten glijden zonder dat het in de hoek blijft hangen.

kookplaat

Geschikt voor elke warmtebron

Deze 36cm koekenpan van staal is geschikt voor alle warmtebronnen; gas, elektrisch, keramisch, halogeen, inductie of open vuur. Geef stalen koekenpannen tijd om op te warmen. Door de warmtebron geleidelijk op te voeren wordt de pan gelijkmatig verwarmt en voorkomt u vervorming of kromtrekken van de pan.

niet in de vaatwasser

Reinigen van de 36cm de Buyer Carbon Plus koekenpan

Na het gebruik van de koekenpan kunt u dan pan het beste uitspoelen met warm water en uitnemen met keukenpapier. Mochten er op de panbodem toch enkele aangekoekte resten zitten dan kunt u deze er rustig met een spatel afschuiven. Eventueel de pan weer licht invetten voor u deze op een droge plaats weer opbergt.

puur natuur

Bakken zonder antiaanbaklaag

Bakken in een stalen koekenpan gaat eenvoudig en zonder aan te bakken. De pan wordt voor het eerste gebruik éénmalig voorbereid voor gebruik. Hiervoor zijn instructies bijgesloten. Daarna heeft de pan a.h.w. een natuurlijke antiaanbaklaag gevormd waar u zowel een eitje in kan bakken als ook een biefstukje in kunt bereiden.

Ingebruikname

Inbakken en onderhoud


  • Gebruiksaanwijzing de Buyer.

     


  • Voorbereiding stalen pannen.

     

Extra informatie

Antiaanbaklaag

Geen

Basismateriaal

Staal

Diameter

36 cm

Gewicht

ca. 3 kg

Ovenvast

Ja

Vaatwasser

Nee

Warmtebronnen

Gas – Electrisch – Ceramisch – Halogeen – Inductie

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Ook interessant...