Aanbieding!

De Buyer Mineral B Element Koekenpan 36cm

64,95 incl. btw

Stalen koekenpan met een diameter van 36cm. Afgewerkt met natuurlijk bijenwas. Met geklonken stalen steel, gelakt. Geschikt voor elke warmtebron, inclusief inductie, en niet geschikt voor de vaatwasser. In het gebruik: hoe donkerder de pan, des te beter deze bakt.

64,95 incl. btw

Op voorraad. Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

diameter van pan en het bakoppervlak

Diameter 36cm

De koekenpan heeft, gemeten van rand tot rand een diameter van ca. 36cm. Door de schuine rand van de pan valt het bakoppervlak kleiner uit, dit kom op ca. 26cm. Zie onze uitgebreide productinformatie voor alle maten en eigenschappen van deze pan.

staal en bijenwas

Stalen koekenpan afgewerkt met bijenwas

De koekenpan is gemaakt van staal. Staal is een legering van ijzer en koolstof. Dit is niet roestvrij, maar door het gebruik van de koekenpan zal deze vanzelf een beschermlaag tegen oxidatie vormen. De steel is ook van staal gemaakt en is voorzien van een hittebestendige, blanke laklaag. De pan is aan de binnenkant netjes geborsteld en de pan is ingespoten met 100% natuurlijke bijenwas. Deze waslaag geeft de pan een beschermlaag tegen oxidatie voor deze bij de klant in huis is. Gegarandeerd zonder coating (PFOA en PTFE vrij). Geen chemische stoffen toegevoegd en milieuvriendelijke productie. Ecologisch, recyclebaar, en goed voor het milieu.IJzermoleculen uit de pan dragen bij aan een goede gezondheid. Met de pan kan op hoge temperatuur worden gewerkt en dat maakt het mogelijk om het product snel dicht te schroeien. Zo blijven vitaminen en voedingsstoffen in voedsel behouden. Door het gebruik zal de pan steeds donkerder verkleuren, dit is een natuurlijk proces; hoe donkerder de pan wordt, hoe beter deze zal bakken.

let op!

Extra grote maten

Doorgaans zijn koekenpannen tot een diameter van 32cm prima te gebruiken op de meeste kookplaten en warmtebronnen. Bij maten vanaf 36cm worden de pan heel groot. Uiteraard handig voor grote porties, en prima te gebruiken door professionele koks. Maar bekijk uw kookplaat of warmtebron thuis goed om te zien of deze maten wel geschikt zijn voor uw kookplaat.

vormgeving

Lynonnaiser

De koekenpan van de Buyer Mineral B serie worden ook wel een lyonnaiserpannen genoemd. Dit heeft te maken met de vorm van de pan. De rand van de pan staat namelijk niet rechtop, maar loopt naar buiten toe uit. Dit zorgt ervoor dat u het gerecht zo uit de pan kunt schuiven of laten glijden zonder dat het in de hoek blijft hangen.

meer grip

Koekenpan met tegengreep

Deze koekenpan is voorzien van een tegengreep. De pan zelf heeft al een bepaald gewicht, maar met (hete) inhoud is voor de veiligheid een tegengreep aan de pan bevestigd. Wel zo praktisch en veilig als u de hete koekenpan wilt verplaatsen.

kookplaat

Geschikt voor elke warmtebron

Deze koekenpan van 36cm is geschikt voor alle warmtebronnen; gas, elektrisch, keramisch, halogeen, inductie of open vuur. Geef stalen koekenpannen tijd om op te warmen. Door de warmtebron geleidelijk op te voeren wordt de pan gelijkmatig verwarmt en voorkomt u vervorming of kromtrekken van de pan.

niet in de vaatwasser

Reinigen de Buyer Mineral B koekenpan

Na het gebruik van de koekenpan kunt u dan pan het beste uitspoelen met warm water en uitnemen met keukenpapier. Mochten er op de panbodem toch enkele aangekoekte resten zitten dan kunt u deze er rustig met een spatel afschuiven. Eventueel de pan weer licht invetten voor u deze op een droge plaats weer opbergt.

puur natuur

Bakken zonder antiaanbaklaag

Bakken in een stalen koekenpan gaat eenvoudig en zonder aan te bakken. De pan wordt voor het eerste gebruik éénmalig voorbereid voor gebruik. Hiervoor zijn instructies bijgesloten. Daarna heeft de pan a.h.w. een natuurlijke antiaanbaklaag gevormd waar u zowel een eitje in kan bakken als ook een biefstukje in kunt bereiden. De laag bijenwas die na de productie op de pannen is aangebracht is dus geen antiaanbaklaag, maar dient enkel ter bescherming tegen oxidatie. Vóór het eerste gebruik wordt de pan namelijk gereinigd en is de waslaag dus (grotendeels) uit de pan.

Ingebruikname

Inbakken en onderhoud


  • Gebruiksaanwijzing de Buyer Mineral B Element.

     


  • Voorbereiding stalen pannen.

     

Extra informatie

Antiaanbaklaag

Geen

Basismateriaal

Staal

Diameter

36 cm

Gewicht

3437 gram

Ovenvast

Ja

Vaatwasser

Nee

Warmtebronnen

Gas – Electrisch – Ceramisch – Halogeen – Inductie

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Ook interessant...