De Buyer Mineral B Element Poffertjespan 27cm

41,75 incl. btw

  • Stalen poffertjespan, niet roestvrij.
  • Plaatdikte 2mm en zonder antiaanbaklaag.
  • De pan is helemaal recyclebaar.
  • Met geklonken stalen steel, gelakt.
  • Door de lage, ondiepe kuiltjes is keren van de poffertjes makkelijk.

41,75 incl. btw

Op voorraad. Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Informatie van de Buyer – MINERALE B ELEMENT pannen: ijzer is een 100% natuurlijk mineraal.
– Anti-oxidatie bescherming.
– Ideaal voor scherp aanraden.
– Verbeterde anti-aanbak eigenschappen.
De pan is afgewerkt met beschemende biologische bijenwas. Gegarandeerd zonder coating (PFOA en PTFE vrij). Geen chemische stoffen toegevoegd en milieuvriendelijke productie. Ecologisch, recyclebaar, en goed voor het milieu.
Gezondheid: ijzermoleculen uit de pan dragen bij aan een goede gezondheid. Met de pan kan op hoge temperatuur worden gewerkt en dat maakt het mogelijk om het product snel dicht te schroeien. Zo blijven vitaminen en voedingsstoffen in voedsel behouden.
Bakkwaliteit: Hoge temperatuur = perfect voor snel dichtschroeien en geeft een mooi bruin korstje en maakt de pan ook geschikt om te grillen.
Seasoning: hoe meer de pan wordt gebruikt, hoe beter de prestaties Hoe donkerder het wordt, hoe beter het is voor natuurlijke anti-aanbak eigenschappen.
Aanvullende informatie m.b.t. de bijenwas:
Deze bijenwas is in eerste instantie bedoeld als natuurlijke bescherming tegen roestvorming voordat deze door de klant in gebruik wordt genomen. De bijenwas zelf is dus GEEN antiaanbaklaag. Voor het gebruik dient de pan goed te worden gereinigd. Dan blijft er nog een heel dun laagje achter in de pan wat zorgt dat de pan goed kan worden ingebrand en zo een natuurlijke antiaanbaklaag te creëren. Hiervoor zijn instructies bijgeleverd. Na het inbranden wordt de pan donker van kleur en krijgt het zijn natuurlijke antiaanbakeigenschappen. Zoals hierboven is aangegeven: hoe donkerder de pan, des te beter deze bakt.

Extra informatie

Antiaanbaklaag

Geen

Basismateriaal

Staal

Diameter

27 cm

Gewicht

1100 gram

Vaatwasser

Nee

Warmtebronnen

Gas – Inductie

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.