De Buyer Mineral B Element Wokpan 28cm

48,50 incl. btw

Stalen wokpan met een diameter van 28cm. Diepe wokpan met kleine bodem. Afgewerkt met natuurlijk bijenwas. Met geklonken stalen steel, gelakt. I.v.m. het kleine bodemoppervlak het beste te gebruiken op een gaskookplaat met wokring. Geschikt voor elke warmtebron, inclusief inductie, en niet geschikt voor de vaatwasser.

48,50 incl. btw

Op voorraad. Voor 15:00 besteld, morgen in huis

Beschrijving

  diameter van pan en het bakoppervlak

  Diameter 28cm

  De wokpan heeft, gemeten van rand tot rand een diameter van ca. 28cm. Door de schuine rand van de pan valt het bakoppervlak veel kleiner uit, dit kom op ca. 9cm. Hierdoor is deze De Buyer Mindeeral B Element Wokpan van 28cm het beste te gebruiken op een gaskookplaat met wokbrander en wokring. Zie onze uitgebreide productinformatie voor alle maten en eigenschappen van deze pan.

  staal en bijenwas

  Stalen wokpan afgewerkt met bijenwas

  De wokpan is gemaakt van staal. Staal is een legering van ijzer en koolstof. Dit is niet roestvrij, maar door het gebruik van de koekenpan zal deze vanzelf een beschermlaag tegen oxidatie vormen. De steel is ook van staal gemaakt en is voorzien van een hittebestendige, blanke laklaag. De pan is aan de binnenkant netjes geborsteld en de pan is ingespoten met 100% natuurlijke bijenwas. Deze waslaag geeft de pan een beschermlaag tegen oxidatie voor deze bij de klant in huis is. Gegarandeerd zonder coating (PFOA en PTFE vrij). Geen chemische stoffen toegevoegd en milieuvriendelijke productie. Ecologisch, recyclebaar, en goed voor het milieu.IJzermoleculen uit de pan dragen bij aan een goede gezondheid. Met de pan kan op hoge temperatuur worden gewerkt en dat maakt het mogelijk om het product snel dicht te schroeien. Zo blijven vitaminen en voedingsstoffen in voedsel behouden. Door het gebruik zal de pan steeds donkerder verkleuren, dit is een natuurlijk proces; hoe donkerder de pan wordt, hoe beter deze zal bakken.

  kookplaat

  Geschikt voor elke warmtebron

  Deze wokpan van 28cm is qua materiaal in principe geschikt voor alle warmtebronnen. Maar LET OP; door het kleine bodemoppervlak is de pan het beste te gebruiken op een gaskookplaat met wokbrander. Op een elektrische warmtebron is het contactvlak met de pan te klein om de volledige inhoud goed te verhitten. Geef stalen koekenpannen tijd om op te warmen. Door de warmtebron geleidelijk op te voeren wordt de pan gelijkmatig verwarmt en voorkomt u vervorming of kromtrekken van de pan.

  niet in de vaatwasser

  Reinigen de Buyer Mineral B steakpan

  Na het gebruik van de steakpan kunt u dan pan het beste uitspoelen met warm water en uitnemen met keukenpapier. Mochten er op de panbodem toch enkele aangekoekte resten zitten dan kunt u deze er rustig met een spatel afschuiven. Eventueel de pan weer licht invetten voor u deze op een droge plaats weer opbergt.

  puur natuur

  Bakken zonder antiaanbaklaag

  Bakken in een stalen pan gaat eenvoudig en zonder aan te bakken. De pan wordt voor het eerste gebruik éénmalig voorbereid voor gebruik. Hiervoor zijn instructies bijgesloten. Daarna heeft de pan a.h.w. een natuurlijke antiaanbaklaag gevormd waar u zowel een eitje in kan bakken als ook een biefstukje in kunt bereiden. De laag bijenwas die na de productie op de pannen is aangebracht is dus geen antiaanbaklaag, maar dient enkel ter bescherming tegen oxidatie. Vóór het eerste gebruik wordt de pan namelijk gereinigd en is de waslaag dus (grotendeels) uit de pan.

Extra informatie

Antiaanbaklaag

Geen

Basismateriaal

Staal

Diameter

28 cm

Gewicht

1735 gram

Ovenvast

Ja

Vaatwasser

Nee

Warmtebronnen

Met name voor gaskookplaat i.c.m. wokring.

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Ook interessant...