Wie zijn wij?

Welkom bij Pannenexpert! Dé pannenspecialist van Nederland. Pannenexpert is online sinds 2007 en richt zich vooral op de verkoop van pannen maar heeft daarnaast ook een klein assortiment met kookaccessoires. De nadruk en ons specialisme ligt dus vooral bij de pannen. In ons assortiment vindt u niet alleen bekende A-merken zoals bv. BK, Habonne, Relance of De Buyer.

Pannenexpert is doorlopend actief op zoek naar bekende en minder bekende merken met goede producten en producteigenschappen. Op deze manier kan Pannenexpert u een zeer uitgebreid assortiment aanbieden waarin u pannen kunt vinden van alle soorten en categorieën voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Onze missie

Bij Pannenexpert kunnen we u voorzien van deskundig advies en staan dan ook klaar om al uw vragen omtrent uw wensen goed te beantwoorden. Of het nu om het basismateriaal van de pannen gaat, de gebruikte antiaanbaklagen of de bodem van de pannen, wij kunnen u er alles over vertellen en de verschillen uitleggen. In onze webwinkel zijn zoveel mogelijk kenmerken van alle pannen verzameld en bij de producten gezet. Op deze manier heeft u ook online zo veel mogelijk informatie tot uw beschikking.

U kunt pannen met elkaar vergelijken en in één oogopslag zien wat de exacte verschillen zijn tussen de pannen. En bent u toch nog extra advies nodig? Geen probleem! Telefonisch of via de email kunt u ons altijd bereiken en uw vragen stellen.

Klantenservice

Klantenservice staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij zijn 6 dagen per week per mail en telefonisch beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00u tot 17:00u en op zaterdag van 09:00u tot 16:00u. Doordat ons team veel kennis heeft over al onze producten, kunnen zij u het beste adviseren en uw vragen beantwoorden.

✔Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag al in huis!
✔Gratis verzending vanaf €75,-
✔Afhalen is mogelijk
✔14 dagen bedenktijd

Pannenexpert.nl is onderdeel van:
Coöperatie Thomassen Plant Protection U.A.

KVK: 67651003
BTW: NL857110275B01

Weidestraat 52, 6333 DE Schimmert

– Maandag t/m vrijdag 08:00u – 17:00u –

– Zaterdag 09:00u – 16:00u –