Levering met PostNL:
pannenexpert.nl is een partner van PostNL. Met PostNL wordt jouw pakket op het door jou gewenste adres of op één van de PostNL-punten naar keuze in Nederland geleverd op de door jou gekozen dag.

Afleveropties:
Je bestelling wordt van dinsdag tot en met zaterdag op het door jou aangegeven adres aangeboden. Op het moment dat je niet thuis bent en het pakket niet door de brievenbus kan worden afgeleverd, bieden wij het pakket aan bij de buren. Je ontvangt dan een kaartje in de brievenbus met daarop het adres waar jouw pakket is geleverd.

Mochten de buren op dat moment ook niet thuis zijn, dan kun je gebruik maken van de bezorgcode die is vermeld op het kaartje. Op de website van PostNL kun je bij Bezorger gemist met de unieke bezorgcode aangeven waar en wanneer je het pakket opnieuw wilt laten bezorgen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Na vier afleverpogingen wordt het pakket retour gestuurd naar ons.

In het weekend en op feestdagen verzenden wij geen bestellingen, je bestelling wordt dan de eerstvolgende werkdag verwerkt.

Als een pakket groter is dan 80 x 50cm (lengte x beerdte/hoogte), 100 liter of zwaarder is dan 15kg, kun je niet kiezen voor een bepaald tijdvak of bezorging aan een PostNL-Punt. PostNL zal dan twee afleverpogingen doen.

PostNL-punt:
Naast thuislevering kun je er ook voor kiezen je bestelling op te halen bij één van de ruim 1.000 PostNL-punten in Nederland. Tijdens het afronden van je bestelling geef je aan bij welk PostNL-punten je jouw pakket wilt afhalen. Zodra het pakket klaar ligt ontvang je van ons automatisch een melding per e-mail. Wanneer het pakket na twee dagen niet is afgehaald ontvang je een herinnering. Na vijf dagen ontvang je nog een herinnering. Als het pakket na zeven dagen niet is afgehaald, wordt deze retour gestuurd naar ons. Voor het afhalen is een legitimatie verplicht.

Verzendkosten:
Wij versturen al je bestellingen vanaf €75,- gratis met de pakketservices van PostNL. Voor bestelling tot €75,- rekenen wij €4.95 verzendkosten

Retourneren:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pannenexpert.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Voorafgaand aan de retourzending
dienen wij van u een e-mail te ontvangen met daarin het volgende vermeld;
– Het product wat u wilt retourneren
– Het aantal daarvan

Daarnaast dienen wij uw rekeningnummer te ontvangen waarop het aankoopbedrag en eventuele verzendkosten terug gestort kan worden. Dit moet hetzelfde rekeningnummer zijn als waarmee u de aankoop heeft gedaan. Vergeet u ook niet het betreffende order / factuurnummer te vermelden.

Vervolgens krijgt u van ons binnen 24 uur antwoord en kunt u vervolgens de goederen retourneren. Het product dient dan wel in een z’n oorspronkelijk mogelijke staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd te worden.

Retouren die niet vooraf bij ons gemeld zijn worden niet in behandeling genomen!

De verplichting is het bedrag welke betaald is binnen 30 dagen aan u terug te betalen. Normaal gesproken zal het bedrag binnen 76 uur na ontvangst van de goederen op uw rekening worden terug gestort. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

U kunt het product retour sturen naar:
Pannenexpert.nl
Weidestraat 52
6333 DE Schimmert

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ