Verzending & Levering

Wat kost de verzending?

Alle bestellingen boven de €75 worden gratis geleverd. Voor bestellingen onder de €75 rekenen wij €4.95 verzendkosten.

Hoelang duurt de verzending?

Indien u het product voor 15:00 besteld dan heeft u het de volgende dag al in huis. Bestellingen die na 15:00 geplaatst zijn worden de volgende dag verzonden.

Ik woon in België, kan ik bestellen?

Dat is zeker mogelijk. Wij leveren al onze producten ook in België!

Waarmee wordt mijn bestelling verzonden?

Uw pakket zal verzonden worden via PostNL. U ontvangt de bijbehorende track en trace code in uw mail zodat u uw pakket kunt volgen.

Krijg ik een Track&Trace code van mijn bestelling?

Indien u uw bestelling voor 15:00u heeft geplaatst, dan zult u diezelfde dag nog een e-mail ontvangen met uw track en trace code. Hiermee kunt u uw pakket volgen.

Mijn product is niet geleverd, wat nu?

Indien uw product(en) niet zijn geleverd neem dan direct telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@pannenexpert.nl. Onze medewerkers zullen direct samen met u kijken naar de status van uw bestelling.

Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Niet tevreden met het product dat u bij ons besteld heeft? U kunt het formulier invullen op onze retourneren pagina en dan zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen.

Wanneer wordt mijn aankoopbedrag terug gestort?

Het aankoopbedrag zal binnen 76 uur teruggestort worden na ontvangst van de product(en).

Bestellingen

Ik heb geen bevestiging gekregen in mijn mailbox?

Het komt weleens voor dat de bevestiging van uw bestelling terecht komt in uw ongewenste mail (spam) box. Het komt ook weleens voor dat er een foutief e-mailadres is ingevuld tijdens het afrekenen. Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@pannenexpert.nl zodat we dit probleem kunnen nakijken en oplossen.

Waar vind ik al mijn bestellingen?

U kunt al uw bestellingen terug vinden in uw account pagina onder bestellingen. Heeft u geen account? Dan kunt u de bevestigingen van uw bestelling(en) terug vinden in uw mailbox.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.